Långt, varmt och härligt!

2013-07-31 ♥ 00:33:19

God kväll,
Jag har under kvällen tagit en promenad med tindra, såklart, men jag har även hunnit med ett långt, varmt och härligt bad! Lite kortspel som är standard hos mormor har vi också hunnit med, minst sagt mysigt.
Nu är skitvädret tillbaka igen, regn, åska och blixtar. Vädret går från strålande sol till värsta ovädret på bara några timmar! Men som tur är så verkar inte Tindra bry sig nämnvärt! Sov gott, jag bloggar er imorgon.


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0