Intervju - Lillis

2013-07-23 ♥ 19:40:00
Fem snabba favoriter:
Favoritmaträtt: Divas kattmat för kräsnakatter.
Favoritfärg: Röd.
Favoritdjur: Möss.
Favoritdryck: Vatten.
Favoritfrukt: Frukt, vad är det?
 
Tre frågor till Lillis:
Är det kul att vara katt?
Ibland, jag kan ju sova hela dagarna och när Malin ska gå till skolan kan jag ligga kvar i sängen och sova. Fast ibland är det jobbigt också, jag måste ju springa upp och ner för trappan som en galning flera gånger om dagen föratt inte bli tjock.
Varför tycker katter om att jaga möss?
Jag har ju aldrig fått jaga en mus, men jag tror att det är stumulerande. Något som rör sig och om man är hungrig så måste det vara extra kul, två flugor i en en smäll likom, man blir både stimulerad och mätt i magen liksom.
Om du skulle få äta vad du vill från ett köksbord, vad skulle det vara?
Nu är jag ju uppfostrad till en fin katt, Malin är så duktig så jag är inte på bordet när dom äter. Men ibland sitter jag på golvet och drömmer om att en klick smör eller en skiva källarrökt skinka ska ramla ner, men det händer sällan. Fast ibland matar Malin, Anders eller någon annan mig med det ändå, framför allt om jag stirrar på dom med mina stora ögon!

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0