Diabetes i Turkiet

2013-07-26 ♥ 14:27:00
Tänkte ta och sammanfatta resan till Turkiet i "diabetes väg".
INGENTING STÄMDE 
Värderna låg nästan konstant över 10 och det gick inte att få ner dom. Det gick absolut inte att hålla dom på en bra nivå som var godkänd. Såklart så fuskade jag ju mer genom att äta t.ex. glass och extra mycket god och söt mat. Regelbundenheten är ju inte heller den samma som hemma. Man går runt lite när man känner för det och äter lite färsk frukt när man är sugen. Man blir ju inte alltid heller hungrig när det är varmt. 
 
Jag tror mesta dels att det var mina "snesteg" i maten som förstörde maten. Men det får det vara värt, jag mådde ändå hyffsat trots svängiga väden. Man får unna sig lite glass och höga värden vid speciella tillfällen och jag räknar en Turkiet resa som ett speciellt tillfälle. 
 
Jag gjorde inget som jag inte gör hemma, jag tog sprutorna när jag skulle och bröt inte ihop och började gråta som jag gjorde de första månaderna när blodsockemätaren visade över 7.0 mmol/l (över 10.0 mmol/l under semestern nu alltså). Jag hanterade det bra, tycker jag och kände mig ganska "frisk" trots Diabetes typ 1. 
 
"Kära diabetes, du kan INTE hindra mig!"

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0