Detta kanske ni inte vet om mig

2013-07-27 ♥ 18:59:00
Jag tycker inte så mycket om att gå på bio, man kan inte pausa om man behöver gå på toaletten eller om man behöver något att äta/dricka. Men ibland är det såklart mysigt.
Jag gillar inte Cola Zero eller Pepsi Max så mycket, den smakar för mycket sötningsmedel. Jag föredrar absolut Cola Light, det tycker jag är gott!
Jag har två hål i mitt ena öra och ett i det andra. Men trots det använder jag sällan örhängen. Jag tycker det är obekvämt att sova med och glömmer ofta att sätta på mig dom på morgonen. Därför använder jag oftast vara örhängen vid speciella tillfällen.
Mina naglar och mitt hår växer tyvärr sjukt långsamt.

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0