Värsta sättet att vakna på

2013-01-31 ♥ 20:34:00
 
Jag kan lova er att jag vet ett av de värsta sätten man kan vakna på. Lågt blodsocker mitt i natten. När man vaknar av lågt blodsocker så är det verkligen lågt. Detta har hänt mig tre gånger, varav en gång natten till idag.
 
Tänk er känslan att vakna klockan halv ett på natten av att man svettas och skakar något fruktansvärt! Det är inte speciellt roligt. Gå upp, ta ett blodsocker och mötas av 2,3 i värde. Då ska jag försöka att diskret, för att inte väcka pappa, ta något att äta. Men vem känner för att äta något mitt i natten och vad ska man äta mitt i natten?
 
Det slutade med att jag var så "diskret" att jag tappade allt i golvet med mina skakiga händer, verkligen allt! Pappa vaknade och jag åt en grov smörgås med smör. Jag åt såklart tre dextrosol också för att höja blodsockret snabbt, innan jag gick och la mig igen väntade jag på att blodsockret skulle börja stiga så att jag slutade skaka!   
 
Idag var det inte lika kul att gå upp, trött (men med ett bra blodsocker) drog jag mig mot skolan för idrott. Efter idrotten visade blodsockret på 13,4, men nu är det i baland på 6,2 igen Det svänger mycket ibland kan jag lova!
 
Kanske låter det inte så illa? Men jag tycker det är illa!
 

Kommentarer
Postat av: Camilla Barrborn

Det låter oerhört illa.. Jag känner hur jobbigt du haft det. USCH. Jag har inte haft lågt blodsocker på jätte länge. Hade annars det 2-4 gånger om dagen. Blodsockret ligger upp till 13 om dagarna istället men tro det eller ej. ALLT har blivit bättre när jag nu ligger högt. Vet att det är skadligt sedan men har levt för pressat i blodsockret i några år nu och orkar inte med det. Så nu får de vara såhär. Gillar när du skriver om din Diabetes!

Svar: Jag tycker det låter som en bra idé att inte ha det så kontrolerat! Man ska ju leva också. Ibland blir man hög och ibland blir man låg! Jag tycker att vi båda verkar kämpa på bra!
Malin Johansson

2013-02-01 ♥ 08:15:29

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0