Push push push

2013-01-02 ♥ 14:08:19

Har precis tränat på sportlife tillsammans med Matilda. Riktigt hård träning blev det, skönt att komma igång igen efter ledigheten, det kan jag lova er!
Startade med blodsocker på 6.6, åt två ljusa smörgåsar utan insulin och avslutade med ett blodsocker på 6.0 plus ett äpple, sedan får vi se!

När jag kommer hem blir det kyckling sallad till lunch, en dusch och sedan ska jag ut och fotografera tillsammans med Ebba, hoppas på fint ljus och att vi kan hitta lite fina motiv att plåta också. Malin is going out!


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0