Mycket tjejer!

2013-01-27 ♥ 21:49:00
Imorgon är det skola igen och även om jag inte kunnat sova ut ordentligt denna helgen heller pga av olika skäl så är det bara att skärpa sig och fortsätta plugga. Det är bara två veckor till sportlovet vecka 7, och även till min födelsedag!
 
Imorgon händer det också lite annat. Efter skolan ska jag, Moa, Matilda och Ebba ta en fika tillsammans. Blir nog en kopp te för min del, av två skäl. Jag har mycket planerat med tjejerna närmaste tiden, så mysigt! Imorgon fikar vi tillsammans , på fredag har Moa såkallad mysmiddag hemma hos sig och i slutet av februari har jag födelsedags "sleep over" kalas med middag hemma hos mig tillsammans med några andra också♥
Natti

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0