Koncept för bra kväll

2013-01-20 ♥ 21:43:13

Nu ska jag lära er konceptet för en bra kväll. En gosig filt är nummer ett, efter en TV så egentligen nummer två. Men television är självklar så det är nummer ett ändå.

Sedan ett äpple för att höja blodsockret, men ni behöver inte höja blodsockret, ta ett äpple ändå, bara för att det är gott.
Everything you need för att tagga en bra nästa vecka. Eller denna vecka om det är måndag!

Mitt blodsocker är fortfarande 2,9 men snart blir det högre av mitt lilla äpple... Idag har det varit en svajig dag med blodsocker på allt mellan 2,9 och 11,1.
Nya tag imorgon och bättre lycka.


Kommentarer
Postat av: Lina

Du vet att låga blodsocker värde skadar hjärnan? Intellektuellt och ger minnessvårigheter... Kram

2013-01-21 ♥ 09:11:04

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0