Kolhydrater är inte farliga

2013-01-16 ♥ 15:29:00
Till en början så försökte jag undvika kolhydraterna genom att byta ut vanlig pasta mot LCHF pasta, vanlig glass mot LCHF glass och vanlig choklad mot stevia choklad. Men jag ställde mig själv frågan för ett tag sedan, varför? Jag kom på mig själv med att inte ha något svar på den frågan, äter man så äter man.
 
kolhydrater är inget som jag (eller någon annan) ska undvika. Bara jag vet vet vilka kolhydrater jag ska äta under måltiden är det inga problem med min diabetes och insulinet! Det tog långtid, men nu har jag insett det.
 
Genom att byta ut allt mot LCHF produkter så har jag bara gått upp i vikt på grund på allt fett jag inte nödvändigtvis behövt ha. Onödigt och inte lika gott enligt mig. Men jag byter bland annat med glädje ut ljust bröd mot mörkt bröd, men det ska inte bli överdrivet. 
 
Från och med nu blir det att äta vanliga kolhydrater som vanligt, godare och bättre på alla sätt och vis. 

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0