Första dagen är slut

2013-01-08 ♥ 15:06:42
Gosar med Lillis lite.
Första skoldagen är över och det känndes grymt. Jag kom upp i tid imorse, träffade alla vänner och en våra nya lärare verkar riktigt snäll. Vi slutade redan klockan två, därför är jag redan hemma. Tisdagar är vår underbaraste skol dag!
 
Nu ska jag och min kusin hitta på något tillsammans och sedan får jag se vad som händer, inga läxor ännu iallafall. Återstår att de när första läxan under vårterminen kommer, hoppas på aldrig... Dream on Malin...

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0