Vad nu då?

2013-02-01 ♥ 15:01:00
Vad är det nu då? Ingen feber. Inga ketoner. Bra blodsocker.
Varför mår jag då så dåligt? Hela dagen har jag mått dåligt och varit på dåligt humör. Tyvärr har det nog även gått ut över mina vänner och det är jag väldigt ledsen över, förlåt mig, ni vet att ni betyder mycket för mig!
 
Eftersom jag mår dåligt och gick hem innan sista lektionen så blir det tyvärr ingen tjejkväll hos Moa dag för min del. Jag ska istället sova framför TVn, ladda ner en film, dricka te i massor och hoppas på att bli frisk till imorgon så min faster som sagt ska komma. Men jag önskar mina vänner en underbar kväll utan mig!

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0