Trött men gött

2013-02-28 ♥ 22:07:32
Nu har jag precis kommit hem och tagit en välbehövlig dusch. Men jag tänkte ta dagen från början eftersom jag inte skrivit något om det under dagen. Bara grattis till Matilda, så jag kan säga det igen, grattis Bästis!

Jag gick upp som vanligt vid halv sju, fixade med sprutor, gjorde iordning mellanmål inför dagen och tog på mig träningskläder. Första var idrott och sedan gick dagen. När skolan var slut så bestämde jag och Moa att vi skulle gå hem till henne och plugga istället för att gå till konfirmationen. Vi har nämligen massa SO till imorgon och matte prov. Klockan sju hade vi planerat att gå på MRL men Moa fick ont i magen så hon skulle inte med. 
 
Därför bestämmde jag med Victor (räddaren i nöden) att vi skulle MRL istället. Så vi cyklade till gymmet (lägg märke till att det är ben tärning) sedan var vi dumma nog att träna både styrka med armar och ben innan passet (ben träning), sedan började äntligen min älskade MRL!  Ett riktigt hårt och roligt pass (med massa ben träning). Efter passet var jag riktigt svettig och det känndes riktigt gött, ända till vi kom på att vi måste cykla hem också (mera ben träning). Men jag överlevde. 
 
Även om jag är sjuk trött nu (speciellt i mina stackars ben) så känns det riktigt gött! Jag har svettats ordentligt, så nu väntar jag bara på lite träningsvärk i morgon, så det känns att jag har tränat ordentligt, då är allt underbart, det är ju fredag också!

Kommentarer
Postat av: Ebba

Du verkar död! Haha :D<3

2013-02-28 ♥ 22:22:41
Postat av: Mami

Haha Snygga ben bygga av träning.

Svar: Hehe :p :D
Malin Johansson

2013-03-01 ♥ 21:01:13

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0