Trevlig söndag till er

2013-02-24 ♥ 10:33:24
God morgon världen säg vad som står på...
Hoppas att ni alla har sovit gott, jag fick sovit ut lite inatt iallafall, runt åtta timmar blev det nog och det var välbehövligt kan jag lova er, så idag är jag lite piggare!
 
Steg nummer ett, innan jag tar tag i dagen, är att gå ner och ta en dusch. Dagen kommer förövrigt att vara ganska lugn, jag ska laga lite mat, ta det lungt och någon gång under dagen kommer jag även att ge mig ut och fota, men det får ni se resultatet av senare!
 

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0