Tio sanningar om mig

2013-02-17 ♥ 13:07:00
Bild från början av sommaren 2012
 
När jag åker buss kan jag bara ha en hörlur i örat eftersom en fullgubbe pillade på mig en gång. Det känns säkrare att kunna höra allt runt omkring sig när man sitter så. 
 
Innan jag går hemifrån kollar jag minst tre gånger att jag har mig mina sprutor. Om jag inte gör det känns det som att jag har glömt de, ända till jag kollar att de verkligen ligger i väskan! 
 
Om jag är borta i mer än tre nätter från Lillis så saknar jag henne. Då måste jag ju sova ensam. 
 
Jag har alltid dövörat att somna på kvällarna, men för att det ska kännas lite lättare så lyssnar jag alltid påpeka ljudböcker. 
 
Innan jag fick min diabetes så levde jag på äpple juice, men nu dricker jag aldrig äpple juice.
 
Jag är inte så intresserad av mode och bryr mig inte jätte mycket om vad jag har på mig, bara det passar ihop. 
 
Jag älskar att kolla på deckare, mest svenska som t.ex. Wallander, Beck, Johan Falk och Irene Huss. 
 
Jag måste duscha varje dag, annars blir mitt hår jätte konstigt. (Lägg på minnet att jag måste göra något åt det).
 
Jag tycker det är tråkigt med vanligt kravatten, om det finns Ramlösa eller Loka hemma. Men finns det inte det så finns älskar jag kravatten. 
 
Jag dricker för lite, det ända jag oftast dricker på en dag är ett glas vatten till lunch och ett glas vatten till middag. Jag glömmer att dricka till frukosten.
 

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0