Svajigt värre

2013-02-13 ♥ 10:40:00
Igår hade jag en riktigt svajig dag med mina blodsockervärden! 
Jag började med ett bra blodsocker och alla chanser till en bra dag, men det sket sig som jag sa igår. Men efter det värde som jag laddade upp igår så slutade det inte att vara skit svajigt. 
 
Jag vaknade på 4,3 då åt jag frukost och hamnade sedan på 5,5. Till lunch låg jag på 4,2 och efter lunch återigen 4,2. Detta kanske låter som en helt perfekt dag, vänta lite bara. Efter lite fika tillsammans med våra gäster så hamnade jag på 17,6 en timma senare och 12 enheter insulin så lång jag på 13,7. Men det fortsatte sjunga och vid elva tiden låg jag på 8,2. Då var det dags för nästa dos insulin, det blev 1,5 enheter.
 
Eftersom jag inte åt någon middag, pga sen lunch och mätt mage så hade jag ju endast ätit snabba kolhydrater under hela eftermiddagen, även yoghurten jag åt på kvällen var ju snabba kolhydrater. Det resulterade i att de 1,5 insulin enheter jag tog efter värdet på 8,2 blev efter en timme 3,2. Då var det dags att äta, det blev knäckebröd med mycket långsamma kolhydrater! 
 
Nu ligger det på 7,9, vilket jag med glädje godkänner efter gårdagen och eftersom att klockan ändå är halv elva. Dags för frukost här hemma nu! 
Jag tar nya tag NU!

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0