Natti Natti♥

2013-02-05 ♥ 19:55:36
Ännu en bild från helgen.
 
Eftersom jag inatt hade ännu ett lågt blodsocker så blev det inte mycket till sömn. Idag har jag bestämt mig för att lägga lägga mig i tid, senast 22.00! Men jag somnar nog snabbare idag, eftersom jag rörde mig en del under eftermiddagen!
 
Imorgon går vi halv dag! Underbart! Förhoppningsvis får jag sluta musiken tio minuter tidigare och komma med en färja tidigare hem! Vid fyra tiden ska jag åter till Hönö, då för att träna på sportlife tillsammans med min mamma, ska köra hårt tänkte jag!
God natt! 

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0