Krusat hår

2013-02-01 ♥ 07:33:31

Jag håller på med min frukost nu, vaknade med ett blodsocker på 5,4 och nu måste jag snart bli klar om jag ska hinna till skolan idag, det känns som att det kommer bli en slapp dag eftersom så många är sjuka i klassen.

Håret blev som sagt krusat och idag har jag hunnit både ta kort på håret och dagens outfit. Jag tror att det kommer upp först imorgon eftersom jag ska till Moa direkt efter skolan.

Trevlig fredag och snart trevlig helg också för den delen!
(Eftersom jag och Moa alltid är så seriösa, eller inte, så bjuder jag på en oseriös bild idag också, detta är alltså jag och Moa!)


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0