Koncept för en bra söndag

2013-02-17 ♥ 20:27:53

Pyssel, så ska det låta, ny duschad och dessutom rena sängkläder. Vad kan man mera önska en söndags kväll som denna? Möjligtvis att ha ytterligare en veckas lov och slippa att gå till skolan imorgon, men annars?

Kanske ska jag till och med gå och koka lite te, om jag orkar resa mig från soffan... Troligtvis inte... Hehe... Men jag har Loka här, och min telefon så jag kan smsa med mina kära vänner som äntligen kommit hem till Sverige!


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0