Crazy tired

2013-02-23 ♥ 13:31:31

Till sist så bestämde jag mig för att ta tag i även denna dagen och nu är jag på färjan. Jag måste åka till Ica, först för att köpa läkerol och kunna stryka det på min lista, men det är en del andra saker jag behöver också! Men jag hoppas att det går smidigt så jag snart är hemma igen.

Jag har även hunnit städa, duscha och äta lunch nu på förmiddagen. Men annars tagit det ganska lugnt. Inatt blev det sammanlagt fem timmars sömn så ikväll kommer jag att somna gott efter melodifestivalen, kanske även till melodifestivalen.


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0