Ipadens betydelse

2013-08-23 ♥ 22:27:00
Min iPad spelar stor roll i mycket jag gör! Den är ofta till förfogande när jag ska blogga, plugga eller kolla på film! Jag tror nog att min padda ligger bland de topp 10 bästa sakerna jag investerat i på senare tid (I löv that feeling av att köpa something behövligt and användbart!). 
 
Men som sagt så spelar den väldigt stor roll i mitt bloggande, jag kan förbereda inlägg i pages eller en anteckning för att sedan klistra in på blogg.se, safari. Jag kan enkelt och smidigt ladda upp bilder och skriva långa texter. Ipaden är betydligt smidigare att ligga eller sitta med i knät än den klumpiga datorn är! Missförstå mig inte, daton är bra på sitt sätt, t.ex. Om man ska redigera bilder. Men det som jag kanske tycker är det som är mest bekvämast med att använda ipaden är att den alltid är startad och klar att använda, 24 timmar om dygnet sju dagar i veckan, om den är laddad vill säga. 
 
 Utan det lilla tillbehör som ni ser nedan hade det inte heller varit lätt, den kopierat enkelt över bilder man vill från minneskortet till ipaden. Jag funderar på att  köpa en trådlös, men för tillfället är det denna lilla underbar pryl som hjälper mig med bloggen! 
Nu kan jag även passa på att tipsa er om de appar jag ofta använder för att redigera bilder: Ariary, Super collage, Instaflash, WideSplitLens och LINE camera. Tips på bilder som är redigerade med ovanstående appar är bilderna från slottskogen och "collaget" med naglarna och ansiktsmasken!
 
Löv till min iPad!

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0