Heta kusiner

2013-08-28 ♥ 08:23:00
God morgon folket, bokstavligt talat eftersom jag precis käkade en väldigt god och givande frukost. Knäckebröd, actimel och tomat! Jag är uppe ur sängen och laddad för en ny dag tillsammans med min härliga klass, vissa lektioner känns tyvärr jobbigare än andra idag, men jag nämner inga ämnen...
Jag startar dagen med att visa er denna otroligt fina bilden på mig och Andreas, bara för att vi är så otroligt snygga. Han är tandlös, vilket inte syns på bilden eftrsom han har den munnen stängd. Min fina lillkusin är så otroligt stolt över de två tänder han tappat.
 
Välkommen onsdag, ikväll blir det sh'bam?!

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0