Förklaring om just nu

2013-08-05 ♥ 12:45:43
Jag känner mig värdelös just nu, men det finns en andledning till att jag inte bloggar för tillfället. Redan den tredje augusti, alltså ungefär tre dagar efter den första så hade jag använt slut de 3GB som jag har i surf på telefonen varje månad, vilket innebär att internetet på min telefon är näst intill obrukbart, en text är omöjlig att publicera från telefonen och en bild är helt otänkbar! Men det är inte allt, vår router har även fått spel och funkar bara ibland, därför är det lite svårt. Men vi måste kolla upp båda internetkällorna, mitt kan inte ta slut så fort!
Jag lovar att återkomma så fort jag kan.
 
I eftermiddag åker jag till mamma, där kanske jag kan sno lite internet om jag har tur. Annars har jag hunnit med en del andra saker, som tjejgrillning, övernattning och grillning på bryggan! Men det kommer mer om allt så småningom!
 

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0