22/7 - 28/7 blodsockervärden

2013-08-01 ♥ 11:54:19
Förlåt att detta inlägget som jag lovade er har dröjt så länge, men internetet har som sagt varit näst intill oanvändbart ett tag, men nu är det tillbaka igen, tacka vet jag den förstmånader månad. 
 
Tidigare har jag lagt upp värdena mellan den 15/7-21/7 och lovade då att uppdatera er med nya bättre värden förra veckan, men dom kommer alltså nu! Såhär såg mina blodsockervärden ut mellan måndagen den 22/7 och söndagen den 28/7:
 59% gröna värden, vilket jag inte är nöjd med, men det är en klar förbättring! 
Här är en liten återblick på börja vecka innan:
 

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0