Vill allt!

2013-04-01 ♥ 17:59:00
Det är så mycket jag vill göra just nu, som jag verken har tid eller ork över till. 
 
Jag vill verkligen läsa på och lära mig mer om det här med att fota manuellt, fotagrafering är ju något jag verkligen brinner för och tycker är roligt. Min Nikon D7000 och jag skulle nog kunna åstadkomma mycket fina bilder, om jag bara hade fått mer tid över att lägga mer på "oss". Jag har både böcker och internet med information och hjälp till att lära mig mer och bättre, men jag har som sagt ingen tid. 
ipad kvalitet 
 
Jag vill lägga ner mer tid, engagemang och kärlek på min blogg, till er. Jag har förtilfället en massa rubriker till inlägg på telefonen med en massa tankar och idéer i huvudet som bara väntar  att få bli skrivna och publicerade här. Men vägen från telefonen och mitt huvud till bloggen känns så oändligt lång när jag sitter och pluggar eller sitter framför TV:n. Min ork och tid är det ända som hindrar min blogg från att spira med färska och roliga inlägg varje timme, istället fylls bloggen med de tråkiga mobilinläggen, som jag egentligen inte vill publicera. 
 
 
Jag vill umgås mer med mina vänner, både efter skolan och på helgerna, men även där är orken ofta slut. Efter en hel skoldag eller en hel skolvecka så är jag ofta väldigt trött och när jag kommer hem vill jag ofta bara dö. Även tiden kommer in där, efter skolan, som om jag inte var trött då, så har jag ofta massor av läxor som hänger över mig och bara väntar på att få bli gjorda! Jag längtar till sommarlovet, då vi kan umgås massor och "slösa" tid på varandra. 
 
Jag vill, jag vill, jag vill...
Denna listan skulle kunna bli riktigt lång, men jag väljer att sluta här. 
 

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0