Jag glömde två års dagen!

2013-04-09 ♥ 10:00:00
Jag har totalt missat att min blogg http://lillamalins.blogg.se har fyllt två år, närmare exakt den 1 MARS 2013 fyllde den två år gammal. Jag bläddrade härom dagen egenom en massa gamla inlägg som jag skrev i början av mitt bloggande på denna bloggan, jag tycker det är riktigt roligt att se och läsa. Jag ser själv hur jag utvecklats, både på mitt sätt att skriva, mitt fotograferande och mitt utssende.
 
Här ser ni några foton av mig som jag la upp i början av mitt bloggande, alltså drygt två år gamla och några bilder på mig som är ganska nytagna, visst är det stor skillnad:
 
 
Det är riktigt roligt tycker jag att ha alla dessa gamla inlägg kvar, som man sedan kan läsa och skratta åt, i början hade jag sällan bilder, använde massa förkortningar och korta texter, typiskt ungt skrivet.  
 
Grattis till min blogg på två årsdagen i efterskott!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fin då finare nu.. <3

Svar: Tack Kusin :) <3
Malin Johansson

2013-04-13 ♥ 20:09:34
Blogg: http://atessaknaz.blogg.se

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0