God morgon

2013-04-17 ♥ 10:00:00
Tre fåglar promenerade på en liten, liten elledning...
 
Jag hoppas ni alla sovit gott!
Jag har sovit gott, men var sååå trött när jag vaknade imorse. Men upp kom jag iallafall...tillslut. Men jag räknar dagarna till sommarlovet, 58 dagar kvar (14 juni). Idag är det iallafall lågstadiet som gäller, det är så mysigt där, jag funderar nästan över att gå om alla åren, tillsammans med de barnen jag träffar nu!
 
Idag klockan 15.00 ska jag klippa mig, jag funderar på att göra något annorlunda (drastiskt). Vi får se hur detta slutar, hehe. Några förlag från er? Inget flintskalligt tack!
Vi hörs!

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0