Diabetesmottagningen

2013-04-03 ♥ 16:43:57

Det var ju inte farligt, min läkare var ju till och med nöjd ju! Det känns underbart! Hba1C på 40 och bra värden, enligt honom. Min läkare är verkligen cool, han sa att vi fick ringa till honom när han var i Grekland, på hans semester, han är verkligen en läkare som är engagerad och gift med sitt jobb, så underbart att han bryr sig!

Vi bokade även en tid med min diabetessköterska, inför vår kommande Turkiet resa i sommar. Vi fick en tid där i slutet av maj, och nästa tid hos läkaren blir i slutet av juni eller början av juli. Jag är glad att jag fick just den läkaren och den sköterskan jag fick!

Här är jag utanför diabetesmottagningen:


Kommentarer
Postat av: mormor

jätteroligt att läsa

Svar: Eller hur!
Malin Johansson

2013-04-03 ♥ 17:18:13

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0