Diabetes Armband & Halsband gratis

2013-04-05 ♥ 19:05:11
Idag fick jag hem mitt diabeteshalsband och diabetesarmband, gratis från Diabetes Wellness. De ser ut såhär:
Halsbandet fick man välja om man ville ha med svensk eller engelsk text, jag valde svensk och det står "JAG HAR DIABETES testra mitt blod före behandlig". På armbandet står det både på engelska och svenska "JAG HAR DIABETES / I HAVE DIABETES", man fick välja om man ville ha vuxen eller barnstorlek på det.
 
Jag tycker det är riktigt bra att man har lite "upplysnings" smycken på sig, även om det inte så så fint så är det bra att ha ifall något skulle hända! En stor eloge till Insamlingsstiftelsen Diabetes Wellness Network Sverige som skickar ut det gratis, man står bara för portot, läs om hur du gör [här] riktigt smidigt!

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0