Zalando.se

2012-09-19 ♥ 18:23:51
Tjenare, idag var jag i skolan två lektioner. NO och EV. Trevligt att träffa lite folk igen. Imorgon ska jag till stan och träffa läkaren och sedan ska jag till skolan igen. Efter skolan är det konfa, tillsammans med härliga folk! Ska bli kul att börja, jag ska alltså konfirmera mig!
 
Jag har precis skickat en beställning till zalando.se. Tre par byxor och två tröjor. Hoppas dom kommer snart och att dom passar. Annars blir jag besviken, haha! Vips, 825 kr fattigare...

Kommentarer
Postat av: Sickan vickan

såg precis på Zalando reklamen och då ser jag din rubrik "Zalando .se". haha... lite roligt faktiskt

Svar: Jag älskar den reklamen! :D
Malin Johansson

2012-09-19 ♥ 19:51:43

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0