Vinter jacka

2012-09-25 ♥ 10:02:14

Idag är det kallt ute, hace mucho frio! Jag har letat fram min vinter jacka och det var riktigt skönt och varmt. Sommaren är borta och vintern är på väg nu...

Just nu sitter jag i bilen, jag är ledig från skolan och ska träffa diabetes sjuksköterskan klockan elva! Sen är är det lunch dags och lite shopping på Backaplan. Idag ska jag hämta mina kläder också, fick en lapp igår kväll och idag skulle dom komma! Äntligen!


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0