Nytt liv, med diabetes

2012-09-09 ♥ 22:04:40
Jag har tillbringat dom senaste dagarna på Drottningsilvias barn- och ungdoms sjukhus. I förr går fick jag börja med att ta sprutor och blodsocker själv. Alla sköterskor är  jätte trevliga och det går faktiskt jätte bra! Mamma och pappa är här dygnet runt men i pass och dom är ett otroligt stöd!
 
Imorgon ska vi få träffa en dietist och återigen träffa diabetes läkaren och diabetes sköterskan. Efter att inte ha fått gå ut på tre dagar så fick jag idag lämna sjukhuset och ta en promenad. Man klättrar nästan på väggarn aoch blir väldigt rastlös. Vi spelar en massa sälskapsspel och tittar på en massa TV.
 
Jag hoppas att jag snart får komma hem på permitioner och kan "komma tillbaka" till ett normalt liv. Detta kommer bli en otrolig omställning, för mig och för hela familjen! Ändrad kost och mediciner. Som egentligen inte är mediciner. Det är hormoner.

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0