Sportlife kort!

2012-10-16 ♥ 19:47:00
Fick mitt sportlife kort igår. Eftersom jag nu fått diabetes är träningen viktigare än någonsin. Jag och mamma har fixat varsitt gymkort och imorgon drar vi igång med träningen! Sportlife, here we come!
 
Det ska bli riktigt skönt och faktiskt riktigt kul. jag har alltid tyckt om att träna på gym, med cyklar, löpband, roddmaskiner och crosstrainer! Peppa peppa!

Kommentarer
Postat av: Jenni

Åh du är väl så duktig som kämpar på så! Beundrar verkligen att du gör allt för att det ska underlätta! Fortsätt kämpa och jag finns för dig <3 /Jenni

Svar: Tack kusse, du betyder! <3
Malin Johansson

2012-10-16 ♥ 21:25:22

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0