Vägen är lång

2012-11-27 ♥ 15:15:32
Jag ska berätta några saker nu. Om saker som rör min diabetes. För det första så märker jag förändringar. Jag  behöver nästan aldrig gå på toaletten och dricka. Aldrig om jag jämnför med innan! Det är så skönt! Jag vet att jag drack och kissade mycket och alla runt mig visste det också. Men ingen visste att det var tecken på diabetes.
 
Jag vet att jag tyckte det var pinsamt att dricka hela tiden. Dricka i massor. Men även om jag länge (max 1 timme) försökte låta bli att dricka så gick det aldrig. Jag vet nu varför. Därför att min kropp ville bli av med det söta i kroppen genom att man behöver gå på toa och när det försvinner vätska behöver kroppen ny!
 
Jag är piggare nu, både i huvudet och kroppen. Det är helt klart på väg åt rätt håll. Men det är svårt att få värdena att stämma, blodsockret är upp och ner hela tiden. Vissa dagar är bättre än andra. Vägen är lång och ingen vet vart eller hur den tar slut.

Kommentarer
Postat av: Jenni

Oj, detta var intressant. Mycket man lär sig genom det du skriver. Övning ger färdighet, du kommer nå dit, till dom värdena!

Svar: Jag hoppas det! :D
Malin Johansson

2012-11-27 ♥ 22:15:12

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0