Jag kommer tillbaka

2012-11-22 ♥ 23:00:00

Tänkte berätta att jag snart är tillbaka. Idag fick vi tillbaka engelska provet, 89,5/106. Vilket jag är nöjd med efter att ha varit borta 2,5 vecka.
Förra torsdagen blev jag klar med revolutionen och denna veckan har jag skrivit som en galning inför en svenska inlämning imorgon. Idag var det också NO prov, och det kändes förvånansvärt bra...

Nästa vecka har vi Matte prov, SO prov, engelska glosor, spanska inlämning och muntlig redovisning i svenska. Mycket men måste erkänna ändå känns det ganska lugnt...

Annars har inte något hänt, blodsocker värdena är höga p.g.a. Den hemska förkylning jag åkt på, men jag hoppas den ger sig snart, så det blir lättare!

Imorgon börjar helgen och på lördag åker jag till min kusin för att fira mina kusinbarnen födelsedag! Pappas tjej, Camilla, kommer också ner och ska hjälpa mig med plugg och bakning!

Lillis är också snäll och hjälper mig att plugga ibland, genom att sitta på mina böcker...!


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0