Vad som hänt!

2012-05-21 ♥ 09:59:38


Min lilla katt ligger fortfarande och sover.

Tänkte att jag kan ta och berätta lite vad som hänt sen jag bloggade sist.

I onsdags
Hade vi orientering och sen fick vi sluta klockan ett. As gött! å kvällen kom pappa och hans tjej hem och vi käkade lite ost och kex!
I torsdags:
Var jag ledig, och jag åkte till mamma på förmiddagen, bakade lite och egentligen skulle vi träna men vi orkade inte, vi satt hemma och käkade godis istället!
I fredags:
Var jag hundvakt åt LillaJohn, mysigt var det och då bakade jag lite också. Sen på kvällen var vi hos några vi känner och grillade, första grillningen detta året. Gott!
I Lördags:
Gick jag knappt upp ur sängen, men jag var och kollade när pappa spelade fotboll på förmiddagen och på kvällen var vi och åt lite hos en granne, alla vill träffa pappas nya tjej. Sen kollade pappa och dom lite på fotboll innan vi spelade sequence, ett jätte roligt spel!
I söndags:
Åkte pappas tjej hem och vi var och storhandlade mat, när vi kom hem lagade vi mat och sedan tog vi det vara lungt, slö tittade på mästarnas mästare och sedan på ice road truckers!
Idag:
Ska jag göra kyckling wrap till lunch!


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0