Onsdagen 23 maj

2012-05-23 ♥ 11:08:00


Ja, skolan är det som gäller för min del just nu. Men eftersom onsdagar bara är Spanska, SO, Svenska, idrott och Elevensval fattar jag inte vart tiden tar vägen, vi slutar ju ändå 15.20 och är hemma först 16.20. Men annars brukar onsdagar gå ganska fort. Hoppas denna också gör det! När jag kommer hem ska jag bara ta det lungt kanske gå till mina kusiner en stund?

Jag måste verkligen hitta på något egentligen, men jag orkar inte riktigt. Tur att det bara är ca 3½ veckor kvar till sommarlovet, kan inte fatta det! Vart har hela sjuan tagit vägen egentligen? Känns som igår jag började på högstadiet och nu är ett av tre år redan avklarat!

Hoppas ni har en bra Onsdag, vad hittar ni på?


Kommentarer
Postat av: Anna T

Just nu tävlar jag ut en goodiebag i min blogg.

I den finns lite blandade godsaker i kategorin smink och tjejgrejer!

En fin överasskning att få hem helt klart!

Sugen på att tävla? http://annatjernstroms.blogg.se/2012/may/vinn-hemlig-goodiebag.htmlAnnars önskar jag dig en fortsatt trevlig dag :D

2012-05-23 ♥ 18:29:08
Blogg: http://annatjernstroms.blogg.se/

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0