vrida FRAM klockan

2012-03-25 ♥ 15:00:00


bild

Ni har väll inte glömt att vrida fram klockan? Om eran klocka är två nu, vrid fram den en timme. Till tre! Tur man har iphone som vrider fram sig själv, det var värre med micro och vägg klockor som inte vrider sig själva! Men jag har inte hunnit vrida mina än, får göra det sen! Så har du inte gjort det? VRID ERA KLOCKOR EN TIMME FRAMMÅT!


Kommentarer
Postat av: Nikki

sv; Hahaha, kul fråga! Ehmmm...jag vet inte riktigt, det kan ju ni läsare avgjöra! Men det var ju jag som gjorde din header ;)

KRAM

2012-03-25 ♥ 17:38:01
Blogg: http://nikkislilla.blogg.se/
Postat av: Nikki

sv; Gå in på www.designadinblogg.se kan det inte sådär i huvudet :)

KRAM

2012-03-25 ♥ 17:52:05
Blogg: http://nikkislilla.blogg.se/

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0