Telefon möte

2012-03-29 ♥ 22:41:36

Tjenare, nu sitter jag i telefon "möte" med min mamma. Försöker förklara för henne hur man får in musik till iphonen med itunes... Går ganska bra, hoppas jag (om det fungerar) Just nu borde hon synkronisera för att sedan ringa och berätta hur det gick!

Jag har iallafall fått massa gjort idag, packat, fixat påsk ägg, gjort matsäck, som innehåller en av dessa:

Och en massa mer.

Imorgon ska vi åka kvart i elva så jag är fortfarande vaken, men jag börjar känna mig ganska trött så funderar på att gå och göra mig klar för natten? När mamma har ringt får det bli så! 

.....Nu ringer det.....

God natt sötisar!


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0