Söta formar

2012-03-23 ♥ 19:45:44

Hejsan, det blev bakning också, eftersom att när jag kom hem lovade jag min kusin det. Trodde inte städningen skulle ta så lång tid! Blev precis klar, med undantag för ca en halv timmes bakning. Pappa blev glas och kusin blev glad, kusinen blev glad över dessa:

Nu ska vi äta pizza och klockan åtta blir det minuten. Jag tänkte även påbörja min svenska (muntlig) redovisning, den är till tisdag och jag har inte ens börjat. Redovisningen ska var vara i minst 2-3 minuter! Vill inte, vågar inte, kan inte! Den ska iallafall vara om en perser (En Lillis katt) tror jag ska ta med bilder på henne!

Så nu önskar jag er en fortsatt trevlig fredags kväll. Imorgon ska pappa spela fotboll och jag ska vara med Ebba, vi ska ha film dag (om inte vädret är allt för bra, då blir det nog fotografering, eller vad säger du Ebbs?)


Kommentarer
Postat av: mormor

Tycker inte heller om att tala inför många,

men det går när man måste

Du kan Jag tror på dig till 100%

2012-03-23 ♥ 22:09:11

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0