Lycklig

2012-03-30 ♥ 19:27:23

Slutade halv två efter badet idag. Pappa hämtade mig direkt och körde mig till min kusin innan han åkte vidare. Vi har varit ute en stund, bland annat spelat fotboll med mina kusinbarn. En fyra och en sex åring. Just nu kollar vi på "Barda" och om en kvart blir det tacos, just nu känns allt riktigt bra och mysigt, har är lycklig helt enkelt. Har ju bestämt att inte tänka på skolan på HELA helgen. Får se vad vi hittar på imorgon, men det är iallafall earthhouer, eller vad det heter, blir att spela spel med stearin ljus. MYS.

Men som ni förstår blir det ingen uppdatering, därför tänkte jag göra som alla andra, UNDER DENNA HELGEN HAR JAG FRÅGESTUND, fråga ALLT ni vill veta!
Kram sålänge...


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0