Klockan 8?!

2012-03-11 ♥ 09:06:09

Idag vaknade jag återigen av mig själv, fast klockan åtta. Det borde ge mig bra resultat in för kommande skolvecka, eller? Hoppas det inte blir så mycket i skolan denna veckan!

Snart blir det frukost, till min kurrande mage och sen ska vi nog dra ner till gymmet och springa lite löpband eller kanske cykla lite. Ska bli jätte roligt, första gången! Men eftersom jag inte duschar innan vi åker dit så måste jag föra något åt detta NU


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0