I feel fine

2012-03-27 ♥ 19:39:08


Ja nu mår jag bra, SO saken (panik ångest ämnet) är klart och jag känner mig ganska förbered för svenska redovisningen imorgon! Tror inte det kan bli jätte mycket bättre. Till middag blir det soppa och våfflor eftersom vi inte orkade äta några i förr går!
Imorgon är det gympa och annars är det nog inte så mycket mer, eller? Jag hoppas detta fina vädret håller i sig, man mår så mycket bättre, vi var faktiskt på ica och köpte glass på rasten! SÅ HIMLA SKÖNT!
NU SKA JAG BARA NJUTA,
kanske kommer jag tillbaka med bättre uppdatering nu om inget nytt uppkommer!
God natt, idag orkar jag inte mer!
 


Kommentarer
Postat av: linnea holmdén

imorgon kommer den första bloppisen upp, kika in på; http://linneaasbloppis.blogg.se/ och se om det finns något som passar din smak.

kramar linnea

2012-03-27 ♥ 21:58:20
Blogg: http://linneaholmden.blogg.se/

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0