FINAL I SVERIGES MÄSTER KOCK

2012-03-28 ♥ 20:46:43

Nu är det finalen på TV, det är ju sjukt duktiga på att laga mat. Det skulle inte jag säga nej till att vara! Men då måste jag öva rejält! Jag är iallafall mätt och ren nu, känns gött. Ska ta ock smörja in ansiktet och benen nu medans det är reklam!

Idag har vi även köpt hem en skohylla, jag fick sätta ihop den, jag är grym på att bygga.

Imorgon är det ju slöjd, dock sy, men jag ska fortsätta med en sak som ni får se när den är klar, förhoppningsvis nästa vecka...

Imorgon ska jag somsagt till stan så det blir fullt upp hela dagen, får försöka mobilblogga något under dagen men annars får vi se när något "riktigt" inlägg kommer upp igen, eller hur?
Men nu ska jag dra mig mot TVn igen, kanske sätter jag på en kopp te på vägen och plockar med mig min katt? Sov gott kära läsare!


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0