Dagens outfit, sommar!

2012-03-25 ♥ 12:10:07


Linne-Gina / Byxor-Cubus
Här var dagens outfit, fattar inte varför dom blir så suddiga, men så är det.
Nu ska jag ta mig ut u det fina vädret, vi ska när till båten så fort pappa satt på en tvätt maskin... Ikväll kanske man kan grilla? Det vore grymt skönt. Första grillningen 2012 den 25 mars! Hopaps pappa håller med om det!

Sen passar jag på att säga grattis till min fina och snälla kompis, MOA BLIR 14! Grattis till dig Underbara vän! Hoppas du får en bra dag!

Njut av det fina vädret och hoppas ni inte läser detta för än ikväll (om ni inte läser från mobilen) för nu ska man vara ute och sola!


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0