coolstuff

2012-03-29 ♥ 23:00:21

Jag är ennu en gång med och tävlar hos söta Emma, hon har haft jätte roliga tävlingar med fina priser hela mars, kika in! 

Denna gången är det en tävling ordnad ihop COOLSTUFF.  Jag vill vinna denna coola automatiska djur mataren. Skulle vara perfekt till Lillis när vi är borta en natt eller så.


Hade riktigt svårt att bestämma vad jag skulle vilja vinna, funderade över ett ihopfällbart litet stativ eller objektiv till kameran som nummer två, vill ha så mycket från http://www.coolstuff.se/
Checka in!


Kommentarer
Postat av: EMMAS!

Kul att du är med :D allt bra? :D

2012-03-30 ♥ 17:29:57
Blogg: http://eemma.se
Postat av: EMMAS!

Hej!

Du tävlade om ett presentkort från coolstuff i min blogg & nu är den avslutad (du kanske var med i dom andra 6 tävlingarna också)Du hittar vinnarna här: http://eemma.se/2012/april/vinnarna-av-7-senaste-tavlingar-ar.html#comment

2012-04-01 ♥ 20:33:56
Blogg: http://eemma.se

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0