Bacon och ostsås

2012-03-15 ♥ 17:34:37

Hejsan, det är slut på den ända torsdagen vecka 11 2012. Nu är det bara fredag kvar innan det är helg och jag ska till mamma. På söndag ska jag ut med båt, det är ett "plus i kanten" på förarintyget. Från klockan 15-17 ska vi vara ute. Jag ska ut med Goa Moa och en tjej till!

Just nu sitter jag och pluggar, det är för tillfället matte. Jag har precis gjort iordning mitt pennfack också. Lagt i nya pennor och vässat dom gamla!
NU: Fortsätta plugga matte och sedan laga spagetti med bacon och ostsås!


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0