A new friend

2012-03-24 ♥ 10:36:11

Igår fick Lillis träffa sin nya kompis, musen jag gjort i slöjden

Hon gillade den inte!
Pappa har åkt för att spela fotboll och jag ska sätta igång och skriva lite på min redovisningen, jag har endast skrivit 700 tecken och har slut på ideér...

Sen får jag se till att ringa Ebba, det är väldigt dimmigt idag men det var det ju igår morse också och så blev vädret fantastiskt. Så nu hoppas vi på det och håller tummarna på ännu en fantastisk och varm dag! Hoppas ni alla och jag får en toppen bra lördag.

Igår kom jag (med hjälp av några i klassen) fram till att det inte är långt kvar till jag går ur sjuan, det är två veckor kvar till påsklovet och efter påsklovet är det elva veckor kvar. I dom elva veckorna är det Två lovdagar, Kristihimmelfärd, första maj, orientering och operation dagsverke. Räknar man ihop det är det ju faktiskt inte jätte långt till sommarlovet!
LÄNGTAR


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0