Safari mobilblogg

2012-06-28 ♥ 12:11:32
Hej på er,
Eftersom blogg.se (arrrr) fortfarande inte gjort klart uppdateringen på sin app så får detta bli en snabb uppdatering utan bilder från safari på mobilen, tråkigt men sant! 
 
Jag är iallafall påväg till landet, ska vara där till söndag eller måndag tillsammans med min faster och mitt kusinbarn! Träffade precis upp dom, och det ska bli as mysigt! Men snart ska vi in och handla mat innan semestern kan börja igen, kul kul! 

Får se när jag får internet och Lan uppdatera igen!
Puss&Kram

Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0