Gräset är klippt

2012-06-15 ♥ 15:55:47

Nu är gräsen klippta för sista gången innan vi ska åka till värmen. Gick på en halv timme och sen har jag ätit och lite annat också. Snart ska jag gå och ta en dusch innan det är dags för att åka till min faster och sova där inatt. Kan fortfarande inte fatta att jag ska åka imorgon, trots att allt är packat och en resväska står mitt på mitt golv! och kan absolut inte fatta att jag har sommarlov och är ledig i tio veckor nu!

Just nu sitter jag och bloggar tillsammans med min söta kusin, Jessica. Vi ska snart gå och käka glass, men först måste vi packa Lillis saker och packa klart mina. Och duschen var det också ja, nu blev det stressigt igen!


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0