Dag 4

2012-06-10 ♥ 18:34:15

HUR SÅG MIN DAG UT
Jag gick upp vid halv tio, tog på mig kläder och packade iordning. När allt var packat tog vi bilen och åkte hemmåt, efter att ha sagt hejdå till hästarna. Vi stannade på backa plan och åt buffé på restaurang Global, som har väldigt god mat men själva restaurangen ligger inte så trevlig...
Efter det åkte vi till central stationen för att lämna pappas tjej vid bussen, men vi var tidiga och tog en sväng förbi starbucks. Sen handlade vi mat på Ica, till och med nya bad handdukar inför resan! När allt var värdig handlat tog vi färjan hem och nu har jag packat upp och hamnat här. 

(bild i repris)

Detta var min dag!


Kommentarer

Ditt fina namn:
Stammis?
Din mejl, bara Malin ser:

Din bloggadress:

Dina ord till mig:

Hej och högst spontant välkommen hit! Jag tänker inte dra mitt livs historia här utan bara presentera mig och bloggen. Jag är en tjej på 15 februariar som heter Malin. Jag är smått galen och här får du läsa om det jag skriver, alltså närmare bestämt fotografering med min Nikon D7000, plugg, olika tips, min katt Lillis, om mig (såklart) och även om min kroniska sjukdom typ 1 diabetes sedan jag insjuknade den 5 september 2012. GALET VA?! Ibland kan jag även chocka med en och annan outfit eller video! Börja läs min blogg här till höger vettja! Med detta hoppas jag att ni ska trivas!
Follow on Bloglovin
RSS 2.0